NYBYGGDA LÄGENHETER ÄR SMARTARE PLANERADE


Amanda och Andreas med lilla dottern Bianca köpte sitt hem av FB Bostad 2019. Innan de bestämde sig för den nyproducerade bostadsrätten bodde de i en hyresrätt. Att köpa villa var aldrig ett alternativ för dem.

”Vi lägger hellre tid och pengar på resor och nöjen än att dras med löpande underhållskostnader för ett hus, och allt jobb det innebär. Det kändes också tryggt att köpa till ett fast pris och slippa en hetsig budgivning”, säger Amanda.

Amanda och Andreas var redo att slå till redan när den första etappen var till salu. Men allt sålde slut fort och de kom för sent. Därför var de snabba på bollen när den andra etappen släpptes.

”Det var en rolig process att se huset växa fram och skönt att någon annan skötte alla de stora frågorna, samtidigt som vi kunde göra vissa personliga tillval. Och känslan av att flytta in i en helt ny bostad är svårslagen, det kan jag rekommendera”, säger Andreas.

Amanda håller med och säger att ritningarna på huset och planlösningen gjorde att de ville slå till.

”Vi upplever att nybyggda bostadsrätter är smartare planerade än äldre, eftersom de är bättre anpassade till hur vi lever idag. Vi älskar den öppna planlösningen och även om lägenheten inte är så stor så känns den väldigt rymlig. Man har verkligen lagt kvadratmetrarna på rätt ställe. Och på sommaren blir den fina terrassen till ett extra rum”, säger Amanda.

”En annan sak vi verkligen uppskattar är att moderna hus är så välisolerade. Vi hör aldrig grannarna och slipper oroa oss över att de ska störas av ljudet av en liten tvååring”, säger Andreas.
FÖRDJUPNINGEN UNDERBAR PLATS FÖR SMÅBARNSFAMILJER

Elisabeth och hennes familj stortrivs i Vega och tycker att det är så spännande att bo i en helt ny stadsdel och få se den växa fram.
Läs mer ︎


GENERÖST LJUSINSLÄPP

Arkitekten Cage Cophers tanke med Bolighuset är att det ska vara visuellt intressant och levande både från gatan och gården.
Läs mer ︎


EN VÄNLIG OCH VÄLKOMNANDE KÄNSLA

Peter Raaschou-Nielsen på Gehl People menar att Bolighuset i första hand handlar om människorna, gemenskapen och livet.
Läs mer ︎

NYBYGGDA LÄGENHETER ÄR SMARTARE PLANERADE ÄN ÄLDRE

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy