LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART


Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning. Med promenad- och cykelavstånd till det mesta, och ny pendeltågstation som gör att du snabbt kan ta dig hem från centrala Stockholm, minskar ditt behov av att köra och äga en egen bil. Klimatvinsten är självklar, och kanske upptäcker du också att din livskvalitet ökar när du slipper sitta i bilköer och leta efter parkeringsplats.

Även den ekonomiska hållbarheten ökar med minskad bilkörning, precis som den gör när du väljer att köpa ett nytt boende till fast pris. Du undviker budgivning och vet redan när du bestämmer dig för en lägenhet vad dina kostnader blir. Kontroll över utgifterna är också ett resultat av att du bor i ett nytt hem som inte kräver något större underhåll på många, många år.

Utan tidskrävande renoveringar och ett boende som är genomtänkt, funktionellt och lätt att sköta sparar du också tid och kan ägna kvällar och helger åt sådant som verkligen är viktigt för dig. Kanske att umgås med familj och vänner, träna eller vara aktiv på andra sätt. Kort sagt, leva ett mer socialt hållbart liv.
BOLIGHUSET ÄR SVANENMÄRKT
En Svanenmärkt byggnad har granskats ur ett livscykelperspektiv. Det innebär ett helhetsgrepp på byggprocessen, byggnaden samt dess användning och förvaltning. Byggmaterial och kemiska produkter har kontrollerats; från det trä som används i takstolarna till spacklet i badrummet. Byggnaden ska också leva upp till tuffa krav på låg energianvändning.
FÖRDJUPNINGEN UNDERBAR PLATS FÖR SMÅBARNSFAMILJER

Elisabeth och hennes familj stortrivs i Vega och tycker att det är så spännande att bo i en helt ny stadsdel och få se den växa fram.
Läs mer ︎


GENERÖST LJUSINSLÄPP

Arkitekten Cage Cophers tanke med Bolighuset är att det ska vara visuellt intressant och levande både från gatan och gården.
Läs mer ︎


EN VÄNLIG OCH VÄLKOMNANDE KÄNSLA

Peter Raaschou-Nielsen på Gehl People menar att Bolighuset i första hand handlar om människorna, gemenskapen och livet.
Läs mer ︎

NYBYGGDA LÄGENHETER ÄR SMARTARE PLANERADE ÄN ÄLDRE

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy