BOLIGHUSET – HÄR FÅR DU PLATS FÖR HELA LIVET


Öppet hus!

Kom in och kika på det nya Bolighuset i Vega! Den 4 juni är du varmt välkommen till Gaffelseglet 33 mellan kl 13 och 15!
På plats finns mäklare Stefan Sandin för att guida dig runt och svara på dina frågor.

I Bolighuset har vi satsat på att skapa ett allt igenom miljövänligt boende med fin design, stora ljusinsläpp och gemensamma ytor för socialt umgänge. Här finns en stor grönskande innergård och en generös takterrass där du och dina vänner kan njuta av ett skönt häng i kvällssolen. Och som en extra bonus bor du helt avgiftsfritt i bostadsrättsföreningen till och med maj 2024.

Av föreningens 47 lägenheter finns nu endast sex lägenheter kvar till försäljning. Lägenheterna präglas av öppen planlösning med modern inredning och stora ljusinsläpp. En extra bonus är den stora gemensamma trädgården på baksidan av huset och takterrassen för härliga grillmiddagar med vänner soliga sommarkvällar.

Inflyttning sker från och med slutet av maj 2023.

Brf Bolighuset gör det enklare att leva ett aktivt och praktiskt liv. Här finner du 47 välgjorda, välplanerade och välkomnande bostadsrätter med inspiration från dansk design och livskänsla – det som ibland kallas “hygge”. Det Svanenmärkta huset erbjuder allt från stilsäkert varierad arkitektur och genomtänkta flexibla planlösningar till egen förskola och grönskande uteplatser på gård och takterrass. Människovänliga lösningar och funktioner som gör det moderna vardagspusslet enklare att lägga, livet lite skönare att leva och den sociala gemenskapen mer otvungen. I Bolighuset bor du dessutom i områdets bästa läge, mitt i en gemytlig och levande småstadsmiljö med skogen, skärgården och storstadens alla möjligheter på lätttillgängligt avstånd. Ett boende som är nära hela livet!

BOLIGHUSET ÄR SVANENMÄRKT!

En Svanenmärkt byggnad har granskats ur ett livscykelperspektiv. Det innebär ett helhetsgrepp på byggprocessen, byggnaden samt dess användning och förvaltning. Byggmaterial och kemiska produkter har kontrollerats; från det trä som används i takstolarna till spacklet i badrummet. Byggnaden har också krav på en lägre energianvändning än vad som krävs vid nyproduktion.

NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Hör gärna av dig till mäklare Stefan Sandin på SkandiaMäklarna för mer information och intresseanmälan. Du når honom på telefon 070-663 79 59 eller mejl stefan.sandin@skandiamaklarna.se. Du kan även klicka här för att komma direkt till mäklarens sida.

SNABBFAKTA

Projekt: Brf Bolighuset

Plats: Gaffelseglet 33, Vega i Haninge

Hustyp: Flerbostadshus

Antal våningar: 5

Antal bostäder: 47

Antal rum: 1–4

Storlek: 34–89 kvm

Pris: 1 795 000–3 700 000 kr

Avgift: 2 900–5 000 kr/mån

Miljömärkning: Svanen (genom Wästbyggs grundlicens)

Byggstart: Hösten 2021

Inflyttning: Kvartal 2, 2023

Entreprenör: Wästbygg Entreprenad AB


DOKUMENT OCH LÄNKAR

Bofakta (pdf)

Materialbeskrivning och tillval (pdf)

Broschyr (pdf)

Mäklare: Skandiamäklarna i Haninge


BOSTADSVÄLJARE
FÖRDJUPNINGEN UNDERBAR PLATS FÖR SMÅBARNSFAMILJER

Elisabeth och hennes familj stortrivs i Vega och tycker att det är så spännande att bo i en helt ny stadsdel och få se den växa fram.
Läs mer ︎


GENERÖST LJUSINSLÄPP

Arkitekten Cage Cophers tanke med Bolighuset är att det ska vara visuellt intressant och levande både från gatan och gården.
Läs mer ︎


EN VÄNLIG OCH VÄLKOMNANDE KÄNSLA

Peter Raaschou-Nielsen på Gehl People menar att Bolighuset i första hand handlar om människorna, gemenskapen och livet.
Läs mer ︎

HÄR ÄR DET NÄRA TILL ALLT DET VIKTIGA

Det perfekta läget i Vega och närheten till skog, service och kommunikationer gör Bolighuset till ett riktigt drömprojekt, menar mäklare Stefan Sandin.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


NYBYGGDA LÄGENHETER ÄR SMARTARE PLANERADE ÄN ÄLDRE

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎

EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎

FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Kopparbergsvägen 6
722 13 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy