TRYGG TRIO: EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR


FB Bostad

FB Bostad är en framtidsorienterad bostadsutvecklare. Sedan starten 2015 är antalet bostäder som vi överlämnat till nya ägare eller har i produktion cirka 400. Vår vision är att skapa miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbara bostäder med verkliga människor och en modern livsstil i fokus. För att lyckas måste vi vaska fram det unika i varje projekt. Det gör vi med lika delar engagemang, flexibilitet, mod, omsorg och arbetsglädje. Vi jobbar så kostnadseffektivt vi kan och satsar hellre på bra och välgörande kvadrat än dyra och komplicerade. Våra styrkor som bostadsutvecklare är att vi har extremt nära till beslut, snabbt kan ställa om vid behov, jobbar med lika mycket hjärta som hjärna och känner stor passion för att vara med och forma samhället till det bättre. Tillsammans med våra partners i Brf Sjösaviken skapar det en trygg process och ett bättre boende.FASTIGHETSBYRÅN I NYKÖPING

Med kontor i det centrala Sparbankshuset kan vi hjälpa dig med alla delar av din bostadsaffär. Vi är tio medarbetare, med försäljningsområde Nyköping och Oxelösund, som arbetar aktivt med att erbjuda den bästa mäklartjänsten. Med ett starkt engagemang anpassar vi vår tjänst efter dina önskemål för ett lyckat köp. Vårt nära samarbete med Sörmlands Sparbank gör också att du snabbt och enkelt får hjälp med allt som rör din privata ekonomi i samband med köp och försäljning av bostad.

www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/hitta-maklare/nykoping/SÖRMLANDS SPARBANK

Vi på Sörmlands Sparbank har en tydlig filosofi – att vara banken som är nära dig och den plats på jorden som du kallar hemma. Vi hjälper dig att skapa en sund och hållbar ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen och förverkliga drömmar. Privatperson eller företagare – vi ger dig kloka lösningar genom livet.

www.sormlandssparbank.seFÖRDJUPNINGPRISVÄRD KVALITET FÖR MÅNGA MÄNNISKOR

Arkitekten Jerker Larsson berättar om visionen att bygga ljusa, funktionella och välkomnande radhus för barnfamiljer.
Läs mer ︎


HELT PERFEKT FÖR BARNFAMILJER

Mäklarna Anders och Jens ser många fördelar med Sjösaviken. Här bor man lugnt och skönt, nära skog och hav men ändå på cykelavstånd till centrala Nyköping.
Läs mer ︎


NU ÄR VI HEMMA

Det är underbart att bara kunna öppna altandörren och släppa ut Charlie så att han kan leka i trädgården, säger Mathias.
Läs mer ︎

SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Sjösaviken gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎
FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy