DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART!


Fördelarna med att bygga trähus är många, både för dig och för miljön. Att bygga i trä är flexibelt, kostnadseffektivt och miljövänligare än att bygga i betong.

Trä är det enda byggmaterialet som är fullt förnybart, ekologiskt och klimatsmart. Att bygga i trä har en låg energiförbrukning jämfört med alla andra byggmaterial och är en förnybar resurs som kan återanvändas.

Forskning visar dessutom att vi mår bra av att vistas i trähus. Orsaken till de positiva effekterna tros bland annat vara att materialet uppfattas som naturligt och att det påverkar kvaliteten på inomhusluft, fuktbalans, komfort och akustik.

Att bygga i trä är ett tryggt val helt enkelt.

MILJÖBYGGNAD SILVER

Vi vill att du och din familj ska bo i en trygg och hälsosam miljö. Därför kommer radhusen i Brf Sjösaviken att certifieras i enlighet med Miljöbyggnad Silver. Det innebär att husen kommer att kontrolleras och uppfylla hårda krav på bra byggnadsmaterial och låg energianvändning. För att klara certifieringen ska de också ha en behaglig innemiljö med bland annat bra luft och tillräckligt med dagsljus. För dig som flyttar in är det helt enkelt ett kvitto på att huset du lever i är bra för både dig och miljön.
FÖRDJUPNINGPRISVÄRD KVALITET FÖR MÅNGA MÄNNISKOR

Arkitekten Jerker Larsson berättar om visionen att bygga ljusa, funktionella och välkomnande radhus för barnfamiljer.
Läs mer ︎


HELT PERFEKT FÖR BARNFAMILJER

Mäklarna Anders och Jens ser många fördelar med Sjösaviken. Här bor man lugnt och skönt, nära skog och hav men ändå på cykelavstånd till centrala Nyköping.
Läs mer ︎


NU ÄR VI HEMMA

Det är underbart att bara kunna öppna altandörren och släppa ut Charlie så att han kan leka i trädgården, säger Mathias.
Läs mer ︎

SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Sjösaviken gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎
FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy