NU ÄR VI HEMMA!


–När vi stod bland flyttkartongerna och allting fortfarande var stökigt runtomkring oss så kände jag plötsligt – nu är vi hemma, berättar Åsa som hade levt med en liten oro inför flytten till radhus och att bo i markplan.

Hon är uppvuxen i Södertälje och tanken på radhus kändes avlägsen. Åsa, Mathias och deras son Charlie bodde i en bostadsrätt i centrala Södertälje och klivet därifrån till Nykvarn och ett ”hus på landet” kändes stort.

–Det var lite vemodigt att lämna Södertälje, men vi var verkligen redo att flytta till något större och hus med egen tomt kändes helt rätt väg att gå. Det är underbart att bara kunna öppna altandörren och släppa ut Charlie så att han kan leka i trädgården, säger Mathias.

Nu har de bott i sitt radhus på 110 kvadratmeter sedan juli 2020 och trivs utmärkt.

–En av de stora fördelarna här är att det är så tyst. I Södertälje hade vi ett konstant muller från trafiken utanför. Det är också skönt att ha parkeringsplats med laddstolpe precis utanför entrén. Livspusslet blir liksom lite enklare då, säger Åsa.

Mathias är engagerad i föreningens styrelse och ser stora fördelar med att det är en liten förening.

–Det är bra grannar och man lär sig mycket. Det är också nära till beslut här och man kan driva olika frågor gemensamt. Under våren ska vi gå ihop med några grannar och göra ett gemensamt inköp av markiser till våra terrasser, berättar Mathias, som ser fram emot att få njuta av trädgården i sommar.
Åsa, Mathias och Charlie bor i samma typ av radhus som i Brf Sjösaviken.
FÖRDJUPNINGPRISVÄRD KVALITET FÖR MÅNGA MÄNNISKOR

Arkitekten Jerker Larsson berättar om visionen att bygga ljusa, funktionella och välkomnande radhus för barnfamiljer.
Läs mer ︎


HELT PERFEKT FÖR BARNFAMILJER

Mäklarna Anders och Jens ser många fördelar med Sjösaviken. Här bor man lugnt och skönt, nära skog och hav men ändå på cykelavstånd till centrala Nyköping.
Läs mer ︎


NU ÄR VI HEMMA

Det är underbart att bara kunna öppna altandörren och släppa ut Charlie så att han kan leka i trädgården, säger Mathias.
Läs mer ︎

SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Sjösaviken gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎
FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Kopparbergsvägen 6
722 13 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy