HELT PERFEKT FÖR BARNFAMILJER!


Mäklarna Anders Wallén och Jens Öhling är tydliga med att de gillar Sjösaviken. Här bor man lugnt och skönt, nära skog och hav men ändå på cykelavstånd till centrala Nyköping – och med både Stockholm och Skavsta på bekvämt pendelavstånd. Anders Wallén kan dessutom referera till personliga erfarenheter:

–Jag berättar gärna att jag själv bor i området och stortrivs med allt från läget i kommunen och omgivningarna till det fina solläget. Det är verkligen livskvalitet och helt perfekt för barnfamiljer, säger han.

Enkelhet och trygghet är värden som han och Jens Öhling ser som stora fördelar med Sjösaviken.

–Här kan man tryggt släppa ut sina barn att leka. Som förälder har man bra uppsikt, det ingen trafik genom kvarteret och det kommer garanterat finnas massor av andra barn i området, säger Jens Öhling.

Anders Wallén menar också att planlösningarna förenklar vardagen. Alla bostäder har två badrum, det ena med tvätt- och torkmöjligheter, och genomgående lättskötta material. Han lyfter även fram fördelen med att ha kökets och vardagsrummets sociala ytor på ena våningen och de mer privata ytornas fyra sovrum en våning upp.

–Det är mycket funktion på liten yta. Behöver man inte alla sovrum är det perfekt att använda något av dem som hemmakontor eller kanske som en stor walk-in-closet, säger han.

Till det kommer en stor altan för grillkvällar och förråd med praktiskt utskjutande tak intill den egna parkeringsplatsen.

–Det kommer även att finnas gemensamma parkeringsplatser i området så det är enkelt att ha två bilar för de familjer som behöver det, säger Anders Wallén.

När man köper en nybyggd bostad behöver man inte heller tänka på renoveringar och kostsamt underhåll på många år, plus att priset är fast, konstaterar Jens Öhling:

–Det gör att man har kontroll på kostnaderna. De mest attraktiva bostäderna går förstås alltid först och vi vet av erfarenhet att den bästa affären gör man om man är med från början i ett nytt område.
Jens Öhling

Anders Wallén
FÖRDJUPNINGPRISVÄRD KVALITET FÖR MÅNGA MÄNNISKOR

Arkitekten Jerker Larsson berättar om visionen att bygga ljusa, funktionella och välkomnande radhus för barnfamiljer.
Läs mer ︎


HELT PERFEKT FÖR BARNFAMILJER

Mäklarna Anders och Jens ser många fördelar med Sjösaviken. Här bor man lugnt och skönt, nära skog och hav men ändå på cykelavstånd till centrala Nyköping.
Läs mer ︎


NU ÄR VI HEMMA

Det är underbart att bara kunna öppna altandörren och släppa ut Charlie så att han kan leka i trädgården, säger Mathias.
Läs mer ︎

SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Sjösaviken gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎
FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy