VI TRIVS HELT PERFEKT


Sören och Eva valde att köpa en fyrarummare på 81 kvm för att kunna unna sig lyxen att båda skulle få var sitt eget rum, Sören för att titta på sporten och Eva för att ha en stor walk in closet.

Innan bodde de i en stor hyresrätt på 104 kvm bara 100 meter bort, så allt blev lite mindre. Men de ångrar inte sitt beslut.

– Hyresfastigheten vi tidigare bodde i byggdes på 80-talet, så det började bli ganska slitet. Det känns kul att flytta in i en helt ny lägenhet, lite som känslan när man köper en helt ny bil. Och lägenheten är ju väldigt social på grund av den öppna planlösningen, säger Sören.

Han är ordförande i föreningens styrelse och är nöjd med uppdraget.

– Man får vara med och bestämma lite mer när man bor i en bostadsrättsförening. När man är med i styrelsen får man dessutom bra kontakt med grannarna. Och det är mycket trevligt folk som bor här, tillägger han.

Efter ett år i det nya hemmet känns köpet som en god investering, både ekonomiskt och i form av livskvalitet.

– Allt har fungerat väldigt bra och det kändes inte alls konstigt att köpa ”på ritning”. Vi trivs helt perfekt, säger Eva.
FÖRDJUPNINGVI ÄLSKAR DEN ÖPPNA PLANLÖSNINGEN

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


VI TRIVS HELT PERFEKT

Allt har fungerat väldigt bra och det kändes inte alls konstigt att köpa ”på ritning”, berättar Sören och Eva, som har köpt en lägenhet av FB Bostad.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎


SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM!

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy