DET SKA VARA LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART!


Fördelarna med att bygga trähus är många, både för dig och för miljön. Att bygga i trä är flexibelt, kostnadseffektivt och miljövänligare än att bygga i betong.

Trä är det enda byggmaterialet som är fullt förnybart, ekologiskt och klimatsmart. Att bygga i trä har en låg energiförbrukning jämfört med alla andra byggmaterial och är en förnybar resurs som kan återanvändas.

Forskning visar dessutom att vi mår bra av att vistas i trähus. Orsaken till de positiva effekterna tros bland annat vara att materialet uppfattas som naturligt och att det påverkar kvaliteten på inomhusluft, fuktbalans, komfort och akustik.

Att bygga i trä är ett tryggt val helt enkelt.
FÖRDJUPNINGVI ÄLSKAR DEN ÖPPNA PLANLÖSNINGEN

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


VI TRIVS HELT PERFEKT

Allt har fungerat väldigt bra och det kändes inte alls konstigt att köpa ”på ritning”, berättar Sören och Eva, som har köpt en lägenhet av FB Bostad.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎


SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM!

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy