TRYGG DUO: EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR


FB Bostad

FB Bostads främsta uppgift är att genom hängivenhet och obestridligt fokus i varje enskilt bostadsprojekt arbeta för att fler ska få möjlighet att bo i en egen bostad. Därför jobbar vi så kostnadseffektivt vi bara kan och satsar hellre på bra och välgörande kvadrat än dyra och komplicerade. På det sättet tror vi att man kan bygga hållbara bostäder åt fler.

Våra styrkor som bostadsutvecklare är att vi har extremt nära till beslut, snabbt kan ställa om vid behov, jobbar med lika mycket hjärta som hjärna och känner stor hängivenhet att vara med och forma samhället till det bättre.Pontuz Löfgren

Mäklarbyrån Pontuz Löfgren har varit verksam i Kalmar sedan 1994 och har sedan många år varit den dominerande mäklaren i Kalmar med omnejd.

Vår filosofi är att vi förmedlar hem, inte objekt eller fastigheter. Enligt oss är ett hem mycket mer än bara fyra väggar och ett taxeringsvärde. Ett hem ska kännas som den tryggaste platsen i världen. Detta har gjort att vi utvecklat ett större perspektiv på vårt sätt att jobba.

www.pontuzlofgren.seFÖRDJUPNINGVI ÄLSKAR DEN ÖPPNA PLANLÖSNINGEN

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


VI TRIVS HELT PERFEKT

Allt har fungerat väldigt bra och det kändes inte alls konstigt att köpa ”på ritning”, berättar Sören och Eva, som har köpt en lägenhet av FB Bostad.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎


SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM!

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy