TRYGG KVINTETT: EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR


FB BOSTAD

FB Bostads främsta uppgift är att genom hängivenhet och obestridligt fokus i varje enskilt bostadsprojekt arbeta för att fler ska få möjlighet att bo i en egen bostad. Därför jobbar vi så kostnadseffektivt vi bara kan och satsar hellre på bra och välgörande kvadrat än dyra och komplicerade. På det sättet tror vi att man kan bygga hållbara bostäder åt fler.

Våra styrkor som bostadsutvecklare är att vi har extremt nära till beslut, snabbt kan ställa om vid behov, jobbar med lika mycket hjärta som hjärna och känner stor hängivenhet att vara med och forma samhället till det bättre.FASTIGHETSBYRÅN I VIMMERBY

Vårt nära samarbete med marknadsledande Vimmerby Sparbank & Juristbyrån är ett oslagbart koncept. I kombination med vår erfarenhet, vår kunskap, vårt kontaktnät samt lokala förankring kvalificerar oss som det givna valet av mäklare i vårt älskade Vimmerby. Vi är Sveriges största mäklare i Vimmerby!

www.fastighetsbyran.com/sv/sverige/hitta-maklare/vimmerby/VIMMERBY SPARBANK

Vi är en modern lokal sparbank som ger mer genom närhet, trygghet och omtanke. Vi har de produkter och tjänster som du behöver för att förenkla din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar dig och din familj inom bland annat sparande, lån, pension, försäkringar, kort och betala.

www.vimmerbysparbank.seGILBERT GUSTAFSSONS

Gilbert Gustafssons är ett heltäckande entreprenadföretag som verkat mer än 60 år i anläggningsbranschen. Med aktiva ägare, engagerad personal och en egen maskinpark utför vi allt från förstudie, projektering, fram till ett färdigt resultat. Vi är idag cirka 100 anställda och arbetar huvudsakligen i Småland och Östergötland. Kvalitet på utförda arbeten och nöjda kunder är vår målsättning.

www.gilbertgustafssons.seBYGGKLASON

Byggklason är byggföretaget som är tillräckligt litet för att kunna ge hög personlig service och tillräckligt stort för att klara totalentreprenader för omfattande projekt. Yrkesskicklighet och välutbildad personal är vår garanti för att du alltid får ett arbete utfört med högsta kvalitet.

www.byggklason.seFÖRDJUPNINGSAMMANHÅLLET OCH SAMTIDIGT VARIERAT

–Vi vill ha en balans mellan att få längorna att smälta in i landskapet och att skapa en trevlig dynamik, berättar arkitekt Olle Johnsson på Krook & Tjäder.
Läs mer ︎


DET BÄSTA MED STUBINGRÄND ÄR HELHETEN

Mäklare Magnus Boberg menar att projektet har allt: bra läge med promenadavstånd in till centrala Vimmerby, fina omgivningar och väldigt trevliga bostäder.
Läs mer ︎


NU ÄR VI HEMMA

Det är underbart att bara kunna öppna altandörren och släppa ut Charlie så att han kan leka i trädgården, säger Mathias.
Läs mer ︎

SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Stubingränd gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎
FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy