DET BÄSTA MED STUBINGRÄND ÄR HELHETEN


Nära till naturen, nära till skolor och service – och nära till centrum. Mäklaren Magnus Boberg är entusiastisk när han berättar om det nya bostadsområdet Stubingränd.

–Jag tycker att det här projektet har allt. Bra läge med promenadavstånd in till centrala Vimmerby, fina omgivningar med naturliga grönområden, skog och motionsspår, och inte minst väldigt smarta och trevliga bostäder, säger han.

Det nya området är placerat precis nordost om Stubingränd i området Stenshult där det finns en småskalig villabebyggelse sedan tidigare.

–Det är ett attraktivt område och med denna satsning blir det möjligt för fler att bo i den här delen av Vimmerby. Området karaktäriseras idag av en relativt modern villabebyggelse, säger Magnus Boberg.

Alla bostäderna i Brf Stubingränd kommer att ha en liten privat yta på framsidan med plats för två bilar och en större på baksidan med trädäck och ett praktiskt förråd som skyddar för insyn. Runt bostäderna finns gemensamma grönytor för hopp, lek och spring.

–En både trygg och rolig miljö som är perfekt för unga barnfamiljer, men också för äldre par som kanske vill förenkla sitt boende och ändå behålla villakänslan, säger Magnus Boberg.

Till det kommer ett hållbarhetstänk, bland annat med omsorgsfulla materialval, möjlighet till gemensamma solpaneler och att det är förberett med laddbox för elbilar.

Invändigt hyllar Magnus Boberg planlösningen med sociala utrymmen på nedanvåningen och sovrum på ovanvåningen. Badrum finns på båda planen och på första planet finns också en separat tvättstuga.

–Kanon för barnfamiljer, det gör vardagen så mycket enklare, säger han.

FB Bostad som bygger Stubingränd har tidigare byggt Stören och Rönnbärsgatan i Vimmerby, projekt som är omtyckta och attraktiva på marknaden. Det är en trygghet när man köper på Stubingränd, påpekar Magnus Boberg. Plus att man har fördelen med att köpa en ny bostad till fast pris, med möjligheten att göra personliga tillval och slippa kostsamma renoveringar.

–Men det är så mycket som är bra med Stubingränd, så det är svårt att lyfta ut någon specifik del. Det bästa måste faktiskt vara helheten!, avslutar Magnus Boberg.
Magnus Boberg
FÖRDJUPNINGSAMMANHÅLLET OCH SAMTIDIGT VARIERAT

–Vi vill ha en balans mellan att få längorna att smälta in i landskapet och att skapa en trevlig dynamik, berättar arkitekt Olle Johnsson på Krook & Tjäder.
Läs mer ︎


DET BÄSTA MED STUBINGRÄND ÄR HELHETEN

Mäklare Magnus Boberg menar att projektet har allt: bra läge med promenadavstånd in till centrala Vimmerby, fina omgivningar och väldigt trevliga bostäder.
Läs mer ︎


NU ÄR VI HEMMA

Det är underbart att bara kunna öppna altandörren och släppa ut Charlie så att han kan leka i trädgården, säger Mathias.
Läs mer ︎

SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Stubingränd gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎
FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy