MODERNT, HÅLLBART OCH HJÄRTLIGT


I bostadsrättsföreningen Ingefäran, inom bekvämt avstånd från centrum har vi byggt 14 bostadsrätter på 72 respektive 81 kvm som fördelas på 3 och 4 rok med egen uteplats eller terrass.

Dessa mycket välplanerade bostadsrätterna har ett attraktivt och havsnära läge på Pepparstigen i Havslätt, ett kalasläge med närhet till både fantastisk natur och havet med Havslätts populära badplats och camping precis nedanför. Området erbjuder bra skola, förskolor, dagligvaruservice samt lagom cykelavstånd in till centrum med Oskarshamns samlade serviceutbud.

Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar, med träpanel och trygg gemensam innergård. Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats. Bor du på markplan har du möjlighet till två uteplatser.

Här känner du dig välkommen. Det är varmt, personligt och ombonat, redan innan du har flyttat in. Formspråket är modernt, hållbart och hjärtligt. Genomtänkta och smarta lösningar ger dig mer tid att sätta personlig prägel på ditt eget hem. Grundutförandet i Brf Ingefäran är gediget och av god kvalitet. Under arbetets gång har arkitekterna jobbat utifrån att bostäderna ska ha en attraktiv standard.
SNABBFAKTA

Projekt: Brf Ingefäran

Plats: Havslätt, Oskarshamn

Hustyp: Lägenheter

Antal bostäder: 14

Antal rum: 3–4

Storlek: 72–81 kvm
Uteplats: uteplats eller terrass
Pris: 1 495 000–1 725 000 kr
Avgift: 4 300–4 800 kr
Inflyttat: November 2022


DOKUMENT OCH LÄNKAR

Bofakta (pdf)

Situationsplan (pdf)

Prislista (pdf)

Materialbeskrivning och tillval (pdf)

Broschyr (pdf)

Mäklare: Pontuz LöfgrenBOSTADSVÄLJARE

VI ÄLSKAR DEN ÖPPNA PLANLÖSNINGEN


Amanda, Andreas och dottern Bianca flyttade in i sitt nya hem i oktober 2019. Innan de slog till på den nyproducerade bostadsrätten i bostadsrättsföreningen Rönnbärsgatan i centrala Vimmerby bodde de i en hyresrätt. Att köpa villa var aldrig ett alternativ för dem.

– Vi lägger hellre pengar på resor och nöjen istället för att dras med löpande underhållskostnader för ett hus, och allt jobb det innebär. Det kändes också tryggt att köpa till ett fast pris och slippa en hetsig budgivning, förklarar Amanda entusiastisk.

Amanda och Andreas var redo att slå till redan när den första etappen var till salu. Men allt sålde slut fort och de kom för sent. Därför var de snabba på bollen när den andra etappen släpptes.

– Vi älskar den öppna planlösningen. Även om lägenheten inte är så stor så känns den väldigt rymlig. Man har verkligen lagt kvadratmetrarna på rätt ställe. Och på sommaren blir den fina terrassen till ett extra rum, som ligger i perfekt väderstreck med sol från morgon till kväll, säger Amanda.

– En annan sak vi verkligen uppskattar är att huset är så välisolerat. Man hör varken grannar eller den relativt trafikerade vägen utanför. Och vi behöver inte oroa oss över att grannarna ska störas av ljudet av en liten tvååring, avslutar Andreas med ett leende.
FÖRDJUPNINGVI ÄLSKAR DEN ÖPPNA PLANLÖSNINGEN

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


VI TRIVS HELT PERFEKT

Allt har fungerat väldigt bra och det kändes inte alls konstigt att köpa ”på ritning”, berättar Sören och Eva, som har köpt en lägenhet av FB Bostad.
Läs mer ︎


EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎


SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM!

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Kopparbergsvägen 6
722 13 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy