SKOGSKLINTEN I TROSA


Premiärträff för Brf Skogsklinten!

Den 19 mars är du varmt välkommen till vår premiärträff för Brf Skogsklinten med totalt 17 radhus.

Både vi från FB Bostad och mäklare Annelie Tapper från Fastighetsbyrån är på plats i nordöstra Tomtaklint för att berätta mer om projektet, visa planritningar och bilder på hur området kommer att se ut.

Välkommen till vår visningsbod, som står utmed Stensundsvägen i höjd med vårdcentralen, den 19 mars klockan 12–14. Det kommer att finnas korv och kaffe. Hoppas vi ses.

Vill du veta mer? Hör av dig till Annelie Tapper på Fastighetsbyrån i Trosa på 070-788 63 93 eller annelie.tapper@fastighetsbyran.se.
_________________________

Pris från 3 150 000 kr. Om du är en av de åtta första som köper en bostad i Brf Skogsklinten får du dessutom en boka-tidigt-rabatt om 100 000 kronor.

I nordöstra delen av Trosa, ett stenkast från vårdcentralen och Tomtaklintskolan, planeras nu för ett helt nytt bostadsområde med en tilltalande variation av lägenheter, radhus och stadsradhus, med allt från ettor till fyror. Området kommer att bestå av fyra kvarter med lekplatser, privata gårdar, uteplatser och offentliga rum som bjuder in till spontana möten och gemensamma aktiviteter. Material och uttryck är inspirerat av den befintliga bebyggelsen i Trosa och fokus läggs på utformning av fina träfasader, burspråk och snickarglädje i modern tappning. Allt med närhet till naturen och cykelavstånd till de centrala delarna i staden.

I slutet av sommaren 2022 startade försäljningen av 17 st radhus i den första etappen. Radhusen planeras att miljömärkas med Svanen. Inbäddade i grönska och längs Tomtaklints sluttning slingrar sig fem huskroppar med tre respektive fyra radhus i varje. Här samsas två hustyper, 11 st hus om 90 kvm i två plan och 6 st hus om 118 kvm i tre plan. Samtliga hus har en egen trevlig uteplats i markplan och de större husen har dessutom en terrass i det översta planet åt sydväst med fin kvällssol. Husen präglas av stora ljusinsläpp, fina materialval och kvadratsmart planlösning. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard och det finns två badrum, som underlättar familjens morgonbestyr.

Samtliga radhus har p-platser direkt vid entrén. Ytterligare p-platser finns i området, som även erbjuder lekplats, växthus och gemensam redskapsbod.

Inflyttning beräknas ske under sommaren/hösten 2024.

NYFIKEN OCH VILL VETA MER?

Hör gärna av dig till mäklare Annelie Tapper på Fastighetsbyrån för mer information och intresseanmälan. Du når henne på telefon 070-788 63 93 eller mejl annelie.tapper@fastighetsbyran.se. Du kan även klicka här för att komma direkt till mäklarens sida.
SNABBFAKTA

Projekt: Brf Skogsklinten

Hustyp: Radhus

Antal bostäder i etapp 1: 17

Antal rum: 4–5

Storlek: 90–118 kvm

Avgift: 4 900–5 950 kr/mån

Pris: från 3 150 000 kr

Planerad miljömärkning: Svanen

Planerad inflyttning: sommar/höst 2024FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Kopparbergsvägen 6
722 13 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy