RYTTARSTIGEN I LILLA EDET


I kvarteret Ryttarstigen på Hästskovägen i populära Ström planerar FB Bostad nu att uppföra 24 bostadsrätter. Det blir sex vackra trähus med fin färgsättning i två våningar. Här kan du välja mellan tre och fyra rum och kök på 72 respektive 81 genomtänkta kvadratmeter. Samtliga bostäder kommer att få härliga uteplatser i söderläge och i kvarteret kommer det att finnas gott om parkeringsplatser. Det blir ett bekvämt och enkelt boende där du har möjlighet att sätta din personliga prägel genom att göra egna inredningsval. Husen kommer byggas hållbart och miljömässigt samt planeras att miljömärkas med Svanen.

I Brf Ryttarstigen bor du med naturen som granne mitt i ett lugnt bostadsområde strax väster om Göta Älv. En kort promenad bort hittar du Lilla Edets centrum som du når via gångbron över älven. Ett stenkast från kvarteret Ryttarstigen hittar du Solgatans förskola och Strömskolan F-6. Strax söder om kvarteret ligger Ströms Slottspark med streetbasket, beachvolley, frisbeegolf och utegym samt en lekplats och stora gräsytor för picknick, lek och spel.

Pendlingsavstånd till Göteborg är omkring 40 minuter och Trollhättan når du på cirka 20 minuter.

Säljstart är planerad till sensommaren 2022, gör din intresseanmälan redan nu!

Hör av dig till Niclas Grönvall på Fastighetsbyrån i Lilla Edet på 070-828 14 04 eller niclas.gronvall@fastighetsbyran.se.
SNABBFAKTA

Arkitekt: Kanozi Arkitekter

Bostadstyp: Bostadsrätt

Antal bostäder: 24 lägenheter i sex stycken tvåvånings flerbostadshus

Antal rum: 3 och 4

Säljstart: Hösten 2022
Planerad miljömärkning: SvanenFB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Skomakarg. 2A
722 11 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy