RYTTARSTIGEN I LILLA EDET


Varmt välkommen till vårt säljstartsevent i hörnet av Ryttmästarevägen och Stallvägen den 24 september kl 13–15. Både mäklare och vi på FB Bostad finns på plats för att svara på dina frågor!

Är du nyfiken och vill veta mer? Hör då gärna av dig till Fastighetsbyrån i Lilla Edet. Mäklare Niclas Grönvall 070-828 14 04, niclas.gronvall@fastighetsbyran.se eller Bettina Walter 070-962 64 38bettina.walter@fastighetsbyran.se. Du kan även klicka här för att komma direkt till mäklarens sida.

I kvarteret Ryttarstigen på Hästskovägen i populära Ström planerar FB Bostad nu att uppföra 24 bostadsrätter. Det blir sex vackra trähus med fin färgsättning i två våningar. Här kan du välja mellan tre och fyra rum och kök på 72 respektive 81 genomtänkta kvadratmeter. Samtliga bostäder kommer att få härliga uteplatser i söderläge och i kvarteret kommer det att finnas gott om parkeringsplatser. Det blir ett bekvämt och enkelt boende där du har möjlighet att sätta din personliga prägel genom att göra egna inredningsval. Husen kommer byggas hållbart och miljömässigt samt planeras att miljömärkas med Svanen.

I Brf Ryttarstigen bor du med naturen som granne mitt i ett lugnt bostadsområde strax väster om Göta Älv. En kort promenad bort hittar du Lilla Edets centrum som du når via gångbron över älven. Ett stenkast från kvarteret Ryttarstigen hittar du Solgatans förskola och Strömsskolan F-6. Strax söder om kvarteret ligger Ströms Slottspark med streetbasket, beachvolley, frisbeegolf och utegym samt en lekplats och stora gräsytor för picknick, lek och spel.

Pendlingsavstånd till Göteborg är omkring 40 minuter och Trollhättan når du på cirka 20 minuter.
SNABBFAKTA

Arkitekt: Kanozi Arkitekter

Bostadstyp: Bostadsrätt

Antal bostäder: 24 lägenheter i sex stycken tvåvånings flerbostadshus

Antal rum: 3 och 4

Storlek: 72–81 kvm

Säljstart: september 2023

Planerad miljömärkning: Svanen


FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Kopparbergsvägen 6
722 13 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy