RYTTARSTIGEN I LILLA EDET


Fint erbjudande från Swedbank för dig som köper i Brf Ryttarstigen!

Du som köper en bostad i Brf Ryttarstigen på Ström i Lilla Edet får via Swedbank en garanterad ränterabatt på 10 punkter, utöver eventuella övriga rabatter. Dessutom får du ett handpenningslån helt utan kostnad. Hör av dig till Fastighetsbyråns mäklare Niclas Grönvall, 070-828 14 04 eller Bettina Walter, 070-962 64 38 så berättar de mer.

Just nu 150 000 kronor rabatt!

Om du är en av de sju första som tecknar dig för en bostad i Brf Ryttarstigen slipper du betala upplåtelseavgiften på 150 000 kronor. Men det gäller att skynda sig för fem bostäder är redan sålda och ytterligare fem är reserverade! Hör av dig till mäklare Niclas Grönvall eller Bettina Walter på Fastighetsbyrån i Lilla Edet för mer information.

I kvarteret Ryttarstigen på Hästskovägen i populära Ström planerar FB Bostad nu att uppföra 24 bostadsrätter. Det blir sex vackra trähus med fin färgsättning i två våningar. Här kan du välja mellan tre och fyra rum och kök på 72 respektive 81 genomtänkta kvadratmeter. Samtliga bostäder kommer att få härliga uteplatser i söderläge och i kvarteret kommer det att finnas gott om parkeringsplatser. Det blir ett bekvämt och enkelt boende där du har möjlighet att sätta din personliga prägel genom att göra egna inredningsval. Husen kommer byggas hållbart och miljömässigt samt planeras att miljömärkas med Svanen.

I Brf Ryttarstigen bor du med naturen som granne mitt i ett lugnt bostadsområde strax väster om Göta Älv. En kort promenad bort hittar du Lilla Edets centrum som du når via gångbron över älven. Ett stenkast från kvarteret Ryttarstigen hittar du Solgatans förskola och Strömsskolan F-6. Strax söder om kvarteret ligger Ströms Slottspark med streetbasket, beachvolley, frisbeegolf och utegym samt en lekplats och stora gräsytor för picknick, lek och spel.

Pendlingsavstånd till Göteborg är omkring 40 minuter och Trollhättan når du på cirka 20 minuter.

Är du nyfiken och vill veta mer? Hör gärna av dig till Fastighetsbyrån i Lilla Edet. Mäklare Niclas Grönvall 070-828 14 04, niclas.gronvall@fastighetsbyran.se eller Bettina Walter 070-962 64 38, bettina.walter@fastighetsbyran.se. Du kan även klicka här för att komma till mäklarens sida.
SNABBFAKTA

Arkitekt: Kanozi Arkitekter

Bostadstyp: Bostadsrätt

Antal bostäder: 24 lägenheter i sex stycken tvåvånings flerbostadshus

Antal rum: 3 och 4

Storlek: 72–81 kvm

Säljstart: september 2023

Planerad miljömärkning: Svanen


DOKUMENT OCH LÄNKAR

Bofakta (pdf)

Materialbeskrivning och tillval (pdf)

Broschyr (pdf)FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy