BO IDYLLISKT OCH KLIMATSMART MED NÄRHET TILL DET GODA


Vi planerar att uppföra bostäder i charmiga Norsesund som ligger mellan Alingsås och Lerum. Ett gemytligt samhälle med en stark identitet och småskalig bebyggelse. Gemensamt för bostäderna är ett tydligt miljötänk, stor omsorg om det sociala livet i området, närheten till service och kommunikationer med ambitionen att bostäderna ska vara en trygg bas i livet där man kan bo och trivas länge. Oavsett hur livet och behoven utvecklas.

Storslagen natur och attraktivt läge

Naturen gör Norsesund till en riktig pärla. Skog och sjöar präglar området och erbjuder en vacker omgivning och ett rikt friluftsliv. Norsesund ligger vid sjöarna Lillelången, Sävelången och Mjörn som erbjuder fina badmöjligheter, småbåtsbrygga och gångstråk. På gångavstånd finns förskolor, restaurang och stationshus. Närmaste grundskola och livsmedelsaffär är beläget i Ingared, cirka tio minuter på cykel från Norsesund. En genunin bykänsla präglar Norsesund men vill man känna storstadens puls ligger Göteborg endast 30 minuter bort.

Miljösmart pendlingsläge

Mitt i Norsesund ligger det fina stationshuset som byggdes 1867 och som idag inhyser en restaurang. De goda kommunikationsmöjligheterna inbjuder till kollektiv pendling och miljösmart resande. Pendlingsavstånd till Alingsås är nio minuter och Göteborg 33 minuter där tågen går med 20 minuters mellanrum. Inom 35 minuter från Norsesund når man både Alingsås och Floda med en cykeltur.

Moderna bostäder med fokus på hållbarhet

Idag kan ett hushåll se ut på många olika sätt. Våra behov likaså. Genom ytsmarta bostäder med flexibla lösningar kan vi erbjuda stor variation inom området vi planerar. Bostäderna kommer andas villakänsla och småskalighet för att smälta in fint i omgivningen. Här ska de boende kunna leva länge och väl – både med tanke på den egna hälsan och trivseln, men även gällande ekonomin, den gemensamma miljön och vad vi efterlämnar till kommande generationer.


FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy