Stäng

BRF Sjösaviken

BRF SJÖSAVIKEN, NYKÖPING

I Brf Sjösaviken bor du i ett småskaligt kvarter med ljusa, trivsamma och funktionella radhus. Här kan du och din familj skapa en enkel och trygg vardag nära hav och natur, bara några kilometer utanför centrala Nyköping och med Stockholm på bekvämt pendelavstånd.

De 14 radhusen är miljöcertifierade och ritade för att passa särskilt bra för barnfamiljer. Allt från husens placering, materialval och planlösning med dubbla badrum till funktioner som parkeringsplats, förråd och altan syftar till att förverkliga vår vision: livskvalitet för barnfamiljer – till en vettig kostnad.

Intresserad av Sjösaviken? FB Bostad samarbetar med Fastighetsbyrån i Nyköping. Välkommen att höra av dig med frågor till Anders Wallén, anders.wallen@fastighetsbyran.se, 070-820 17 90 eller Jens Öhling, jens.ohling@fastighetsbyran.se, 070-840 00 38.


Läs mer om projektet hos mäklaren:

Till Projektet

BRF Bolighuset

BOLIGHUSET I VEGA, STOCKHOLM

I Brf Bolighuset bor du med förskola, grönskande utegård, gemensamhetslokal och solig takterass i huset. Här byggs nu 47 välplanerade ljusa lägenheter i områdets bästa läge, mitt i en gemytlig småstadsmiljö med närhet till skogen, skärgården och storstaden. 

Bostäder och byggnader ska ha verkliga människors liv och vardag, aktiviteter och interaktioner i fokus för att kännas som hemma – det är en övertygelse som genomsyrar Bolighuset.

Bolighusets stilsäkra arkitektur är inspirerad av dansk design och livskänsla – det som ibland kallas hygge*. Ett boende med moderna och människovänliga lösningar som gör vardagspusslet enklare att lägga. Ett hem med plats för hela livet!


Det danska uttrycket ”hygge” beskriver förmågan att skapa en varm atmosfär och njuta av det goda livet med människor man tycker om. Ibland kopplas det till faktumet att Danmark ofta toppar listor över världen lyckligaste länder.

 

Resultatet är en byggnad med hög designnivå och tydlig identitet i allt från detaljerna till helhetsupplevelsen. Till det kommer ”fælleskapsrummet”, det lite dejligare danska ordet för gemensamhetslokal, som är hela föreningens levande och inbjudande vardagsrum.


Ett hållbart boende byggt för en mänskligare vardag!


SNABBA FAKTA

Arkitekter: Street Monkey Architects
Landskapsarkitekter: Gehl People
BOA | LOA | BTA: 3021 | 900 | 5064
Upplåtelseform: Bostadsrätter

TILL BOLIGHUSET.SE

BRF Vårlöken

BRF VÅRLÖKEN

BRF Vårlöken består av 23 bostadsrätter i en härlig miljö, där radhus blandas upp med lägenheter i ett plan med uteplats eller terrass! 

Med sina 3-5 rum och kök, 72-107 kvadratmeter, kommer Vårlöken att bli ett dynamiskt och trivsamt område för alla generationer. Området ligger i stadsdelen Kvarnarp i södra Eksjö. Här bor man mitt i hjärtat av ett av stans absolut mest familjära områden med utmärkta kommunikationer ner till centrum som under de närmsta åren kommer fortsätta växa till en helt ny stadsdel!


SNABBA FAKTA

Bostadstyp: Bostadsrätt som lägenhet och radhus

Antal bostäder: 23 bostadsrätter, 3-5 RoK

Säljstart i hösten 2021


BRF Ingefäran

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.

BRF INGEFÄRAN, OSKARSHAMN

I kvarteret Ingefäran, inom bekvämt avstånd till centrala Oskarshamn, planerar FB Bostad att uppföra 14 bostadsrätter med 3 och 4 rum och kök samt egen uteplats eller terrass. 

Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar, med träpanel och trygg gemensam innergård.

De extremt välplanerade bostadsrätterna har ett attraktivt läge på Pepparstigen i Havslätt. Detta kommer bli ett bekymmerslöst boende där du får tid över för annat. Det är verkligen ett riktigt kalasläge med närhet till både fantastisk natur och havet med Havslätts populära badplats och camping precis nedanför. Området erbjuder bra skola, förskolor, dagligvaruservice samt lagom cykelavstånd in till centrum med Oskarshamns samlade serviceutbud. 


SNABBA FAKTA

Bostadstyp: Bostadsrätt

Säljstart: Februari

Antal bostäder: 14 lgh i tvåvånings flerbostadshus, 3  och 4 RoK

Intresserad? Läs mer om projektet och kontakta mäklare:

 

Till Projektsida

BRF Björnovda gård

BRF BJÖRNHOVDA GÅRD, FÄRJESTADEN

I kvarteret Björnhovda Gård, inom bekvämt avstånd till centrala Färjestaden, planerar FB Bostad att uppföra 32 bostadsrätter med 3 och 4 rum och kök samt egen uteplats eller terrass.

Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar, med träpanel och trygg gemensam innergård. Grundutförandet i Björnhovda Gård är gediget och av god kvalitet. Under arbetets gång har arkitekterna jobbat utifrån att bostäderna ska ha en attraktiv standard.


SNABBA FAKTA

Bostadstyp: Bostadsrätt

Försäljning pågår

Antal bostäder: 32 lgh i tvåvånings flerbostadshus, 3  och 4 RoK

Intresserad? Läs mer om projektet och kontakta mäklare:

 

Till Projektsida

BRF Hallska Maden

HALLSKA MADEN, ALVESTA

I kvarteret Hallska Maden, inom bekvämt gångavstånd från centrala Alvesta, planerar FB Bostad att uppföra 20 bostadsrätter med 3 och 4 rum och kök samt egen uteplats eller terrass. Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i småländska handelsstäder, byggda i två våningar, med träpanel och trygg gemensam innergård.

Här känner du dig välkommen. Det är varmt, personligt och ombonat, redan innan du har flyttat in. Formspråket är modernt, hållbart och hjärtligt. Genomtänkta och smarta lösningar ger dig mer tid att sätta personlig prägel på ditt eget hem.

 

SNABBA FAKTA

Arkitekt: Krook&Tjäder 

Upplåtelseform: Bostadsrätter

Försäljning pågår


Nyfiken? Kontakta Fastighetsbyrån och läs mer på projektsidan.


Till Projektsida

BRF Stubingränd

STUBINGRÄND, VIMMERBY

På Stubingränd i norra Vimmerby planerar vi att bygga 40 tvåplansradhus om fyra och fem rum och kök. Säljstart för den första etappen planeras till hösten 2021. Kontakta Fastighetsbyrån i Vimmerby för mer information om projektet. 

 

Till Projektet

BRF Grönstenen

GRÖNSTENEN, NYKVARN

Äntligen är vi tillbaka i Nykvarn! När vi fick chansen att återvända till ”det växande brukssamhället nära storstan” så var det ingen tvekan om att vi ville vara med. Denna gång bygger vi radhus i två olika storlekar för att passar fler.


Nu har vi förflyttat oss några kilometer från Rimsjöhöjden, där vi byggt tidigare, till det barnvänliga Brokvarn. Läget kan knappast bli bättre. Här bor man en kort cykeltur från centrum, skola och förskola. Vi uppför 18 bostadsrättshus i fyra längor. Välplanerade ytor fördelat på 99 kvm respektive 110 kvm i två plan. Perfekt för barnfamiljen! Till varje bostad finns parkering för två bilar och ett förråd.


Nykvarn är ett ”växande brukssamhälle nära storstan”. orten ligger på bekvämt avstånd från motorvägen E20 och bara 1,5 mil från Södertälje. med snabbtåg tar man sig till Stockholm och Eskilstuna på under en halvtimma, och busstarfiken är väl utbyggd.


SNABBA FAKTA

Arkitekter: Villaarkitektur i Sölvesborg
Entrepreprenad: Delad entreprenad Lövdalens Bygg AB och Peter Boy AB, Åtbvidbergshus

BOA/BTA: 1870/2320
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggtid: Juni 2019-Juni 2020

BRF Önskemålet

BRF ÖNSKEMÅLET, JÖNKÖPING

Strax söder om centrala Jönköping ligger Råslätt. Här uppför vi just nu kvarteret Önskemålet som består av 88 lägenheter mellan 1-3 rum och kök, i ett centralt läge alldeles intill Råslätt centrum.

Kvarterets namn Önskemålet är väldigt talande, det är ett projekt som de boende i området länge efterfrågat, och som vi själva längtat efter at få starta. Vi kommer att erbjuda 88 välplanerade lägenheter, alla med egen uteplats eller balkong!

Tillsammans med NCC i Jönköping bygger vi just nu ett riktigt hållbart hus. Huset byggs enligt Miljöbyggnad nivå Silver med höga krav på till exempel låg energiförbrukning, god inomhusmiljö och sunda material. På taket planeras för både solceller och solfångare. Komplementbyggnaderna får tak med sedum eller gräs.

 

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Kanozi Arkitekter/ SONARK Arkitektkontor

BOA/BTA: 5 296 / 4 234 kvm

Status: Under produktion

Säljstart: Augusti 2021


Intresserad? Kontakta Svensk Fastighetsförmedling i Jönköping, 

Johan Gustavsson (johan.gustavsson@svenskfast.se, 070-872 72 14) eller Ramsin Warda (ramsin.warda@svenskfast.se, 070-822 83 30).

Åkarp

ÅKARP, BURLÖV

Åkarps geografiska läge tror vi passar perfekt för bland annat barnfamiljer. Med Pågatåget tar det bara 4 minuter till Lund och 7 minuter till Malmö. Den närheten och enkelheten i pendlandet gör Åkarp till en perfekt plats för dem som vill ha närheten till storstaden men som hellre bor strax utanför den.

Här kommer den tidigare handelsträdgården transformeras till nya trädgårdar, anpassade för ett skönt och bekvämt liv. Den nya detaljplanen som är på gång i Åkarp kommer troligtvis tillåta att vi utvecklar 40-50 nya bostäder på den fastighet vi numera äger. Till stor det är det radhus som kommer uppföras, med en tänkt byggstart runt 2020-2021.

SNABBA FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätter
Projektfas: Detaljplan

Malmbryggshagen, Nyköping

MALMBRYGGSHAGEN, NYKÖPING

I det lummiga och naturnära Malmbryggshagen drygt 3 kilometer öster om Nyköping är det enkelt att hitta lugnet om man önskar. 

 

Vår tanke är att bädda för det goda livet. Vi vill låta den större, övergripande tanken och visionen få synas ner på detaljnivå. Vi vill forma ett hållbart område där människor kan trivas och växa både länge och väl. 

Tillsammans med våra nära vännen på Larsson Arkitekter vill vi bygga ett område där det inryms både radhus och lägenheter i varierade storlekar, på så sätt ger vi fler chansen att leva ett gott liv i en trivsam miljö. 

 

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Larsson Arkitekter
BOA: 3500 kvm

BRF Rimsjöhöjden

BRF RIMSJÖHÖJDEN, NYKVARN

Genom goda kontakter fick vi nys om att markägaren var angelägen om att utveckla området och förverkliga visionen om det moderna lantlivet med pendlingsavstånd till Stockholm. Bykänslan som började breda ut sig över arkitekternas skissblock slungade oss raskt tillbaka till den där idylliska småländska byn som vi alla läst om som barn.

Resultatet har blivit miljökloka och hemtrevliga bostäder som tillsammans formar en helhet och skapar förutsättningar för ett gott boende. Lite extra glada blir vi när markägaren själv vill uppmuntra till gemenskap och engagemang genom att uppföra och bekosta en lokal som kan nyttjas av alla boende i området.

Radhusen i två plan har 5 r o k fördelat på 110 kvm. Husen, ritade av Larson Arkitekter, har stora uteplatser och privata gräsmattor i lugnt läge. Inredningen har tagits fram av Kanozi Arkitekter som har specialdesignat både kök och badrumsval.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Larson Arkitekter / Kanozi Arkitekter
Totalentreprenör: R-O Gruppen Concept
BOA: 2420
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggtid: Dec 2016 – Dec 2017

TJUVKIL, KUNGÄLV

TJUVKIL, KUNGÄLV

I Tjuvkil ska vi framöver bygga flertalet projekt som passar in i den lantliga miljön, men ändå inbjuder till ett modernt liv nära staden.

Exakt hur projekten ska se ut och vilket som kommer först, det vet vi inte än. Men vi lovar att komma med mer information när vi vet det. Något vi däremot vet är att vi är i Tjuvkil och Kungälv för att stanna!


BRF Orgeln

BRF ORGELN, JÖNKÖPING

Jönköpings kommun ställde en rak och tydlig fråga i anbudsbeskrivningen: Hur tänker ni förhålla er till ädellövskogen intill? Genom att låta trä inspirera hela kvarteret, blev vårt givna svar.

Därför byggs husen med hybridträstomme, fasaderna kläs med trä och målas i naturliga träfärger, innergården får sig en ordentlig skopa grönska och vi skapar möjligheter för de boende att själva odla med gröna förtecken. Typografin i området anpassas efter förutsättningarna och nivåskillnaderna snarare förstärks än göms, precis som vilken skogsstig som helst.

Mitt i kvarteret ligger gårdshuset och påminner om skogsgläntans funktion som naturlig mötesplats. Gårdshusets utformning har förresten de boende själva fått vara med och besluta om: Det kommer bli en användbar festlokal med kök och toalett.

Till det gröna tänket adderar vi en grön resplan. Vi uppför ett cykelrum där man bland annat kan meka med sin cykel tillsammans med grannen, ser till att förbereda för laddstolpar till bilar och cyklar och utvecklar en app för samåkning.

50 lägenheter och nio stadsradhus mellan 52 och 146 kvm. Storleken på bostäderna som utgör Brf Orgeln är minst sagt varierande. De minsta av de 50 lägenheterna är tvåor på 52 kvm medan de största fyrorna har 95 kvm. De nio stadsradhusen i tre plan har 146 kvm och en riktigt trevlig takterrass med utsikt över livet på innergården.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Kanozi Arkitekter
Totalentreprenör: NCC Building
BOA/BTA: 4975 / 7204
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggtid: Aug 2017 – Feb 2019

TILL BRFORGELN.SE

BRF Östra Tomtaklint

ÖSTRA TOMTAKLINT, TROSA

Det lutar åt hela 150 bostäder i sörmländska Trosa – ett omfattande bostadsprojekt med andra ord. Våren 2017 vann vi tillsammans med Larsson Arkitekter och Urban Minds en markanvisningstävling för Östra Tomtaklint där uppgiften var att låta Trosa växa genom varsamma årsringar.

De fem stora dragen har handlat om utformning, stadsmässighet, gestaltning, trafiklösning och utemiljöer. Vårt mål är att skapa en livsmiljö där människor vill vara, uppleva och bo och samtidigt koppla samman Trosas småstad med landsbygdens jordbrukslandskap. En inbjudande miljö som kan maximera sinnesintrycken – småprata med grannar, vardagsmotionera på klinten eller odla på bakgården.

Nu har detaljplanen vunnit laga kraft och vi har börjat utveckla området.

Första steget är redan taget. Nu återstår bara resten.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Larsson Arkitekter
Planarkitekter: Urban Minds

Breviksplan, Västervik

BREVIKSPLAN, VÄSTERVIK

Mitt emellan Brevikskolan och Breviksparken planerar vi ett idylliskt område med en blandning av radhus och flerbostadshus i två våningar. Området kommer få härliga grönytor och direkt i anslutning till bostäderna planerar kommunen att uppföra en stadsdelslekpark och en multiaktivitetsplan.


SNABBA FAKTA

Upplåtelseform: Bostadsrätter

Projektfas: Planskede

BRF Rönnbärsgatan

BRF RÖNNBÄRSGATAN, VIMMERBY

Knappt hade bostäderna i BRF Stören i Vimmerby sålt slut innan det var dags att planera för uppföljningen. För inte låter man det dröja ytterligare 27 år innan man påbörjar nästa nyproduktion av bostadsrätter? Nej, då låter 27 veckor betydligt mer rimligt – åtminstone när det finns stort eget engagemang och fint kommunsamarbete.

Med sina 12 nya bostäder fördelade i två huskroppar kommer BRF Rönnbärsgatan komplettera stadsbilden och skapa ett ombonat kvarter mitt i centrala Vimmerby. Precis som i BRF Stören kommer vi uppföra treor och fyror med smarta, praktiska kvadratmeter och fina uteplatser.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Larsson Arkitekter
Delad entreprenad: Byggklason AB, Åtvidabergshus och Gilbert Gustafssons AB
BOA | BTA: 936 | 1318
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggstart: Oktober 2010-Oktober 2019

Ingefäran, Oskarshamn

Our services run deep and are backed by over ten years of experience.

INGEFÄRAN, OSKARSHAMN

I norra delen av Oskarshamn med cykelavstånd till centrum och gångavstånd till bad planerar vi att bygga 14 lägenheter i bostadsrättsform. Området kompletterar den befintliga bebyggelsen och erbjuder ett modernt boende i lägenhet med radhuskänsla.

SNABBA FAKTA

Arkitekt: Villarkitektur i Sölvesborg

Upplåtelseform: Bostadsrätter

Projektfas: Planskede

BRF Stören

BRF STÖREN, VIMMERBY

16 nya bostadsrätter i fyra tvåvåningshus. Vackra trähus med härliga uteplatser. Skönt läge mot lugn innergård. Hemtrevlig radhuskänsla bara två kvarter från huvudgatan och Stortorget.

På beskrivningen låter det nästan som en modernare tappning av barndomssagorna härifrån. Det här är ett bostadsprojekt som vi drömt om att få göra. Att kunna vara med och bidra till att det efter så många år äntligen byggs nya bostäder i bostadsrättsform, det gör oss både stolta och glada.

För det är just så här vi får fart på bostadskarusellen: När några flyttar ut får andra människor möjlighet att flytta in. Och därmed är kedjan i full gång.


SNABBA FAKTA

Arkitekter: Larsson Arkitekter
Delad entreprenad: Byggklason AB, Åtvidaberghus och Gilbert Gustavsson AB
BOA/BTA: 1224 / 1531
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggtid: Feb 2018-Jan 2019

BRF Rudsberget

BRF RUDSBERGET, KARLSTAD

”Hej! Vi ska bygga sju Folkboende-hus uppe på Rudsberget. Vill ni ta hand om det åttonde?”

Frågan kom från NCC Building i Karlstad. Eftersom vi var väl insatta i både byggprocess och husets många fördelar, visste vi redan från start att det här skulle bli ett bra projekt: Vi har byggt huset förut. Totalentreprenören NCC är en vän och tidigare kollega. Vi vet vad produktionen kommer att kosta vilket är förvånansvärt lite med tanke på de omsorgsfullt planerade kvadraterna och den mäktiga utsikten.

Mycket riktigt. Resten av historien strålar lika klart som självaste Sola i Karlstad. 44 Svanenmärkta lägenheter med utsikt över hela Karlstad. 43 kvickt slutsålda bostadsrätter (den 44:e behåller föreningen som uthyrnings- och/eller övernattningslägenhet). 44 väldigt kvadratsmarta bostäder till låg produktionskostnad och därför också mycket bostad för pengarna.

Huset på Rudsberget är en bra affär för alla inblandade och ett bevis på att tajming och förmåga att snabbt fatta (rätta) beslut är helt avgörande för ett projekts vara eller inte alls vara.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Ragnar Bergeå/Arkinova Arkitekter
Totalentreprenör: NCC Building Sweden
BOA/BTA: 2615 kvm / 3500 kvm
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggtid: maj 2016 – feb 2018

Rymdapan, Järna

RYMDAPAN, JÄRNA

Järna ligger cirka en mil sydväst om centrala Södertälje och är den näst största tätorten i kommunen. Orten har en stark egen profil och lockar med närhet till natur, kultur och allt man behöver för att leva ett bekvämt liv. Här vill vi vara med och utveckla de kvalitéer som redan finns för att ge fler chansen till en egen bostad i en attraktiv miljö.

Vår tanke med fastigheten som ligger väster om korsningen Mossvägen/Rönnvägen är att ta tillvara på den småskalighet som redan finns och att krydda den med omsorg om de gemensamma ytorna, erbjuda bostäder som kan komplettera det befintliga utbudet och skapa en ny livfull del i Järna. Vårt förslag är därför ett område som inte bara kopplar samman ytor och strukturer utan även människorna som lever här.


SNABBA FAKTA

Arkitekter: Larsson Arkitekter
Projektfas: Detaljplan

BRF Frönäs Gärde

BRF FRÖNÄS GÄRDE, GNESTA

På Frönäs Gärde fanns möjlighet att uppföra 36 bostadsrätter tillika 36 mycket efterlängtade bostäder med bästa läge i Gnesta. Nu hängde hela affärens existens på att priset blev rätt. Här skulle det inte räcka att pressa produktionskostnaderna. De skulle snarare behöva manglas för att kunna matcha marknaden.

Men uppriktigt sagt blev det inte mycket till spänning. Kalkylen var mitt i prick. Vi lyckades få ner kvadratmeterpriset till 20 000 kr och de 36 bostadsrätterna sålde slut på mindre än en vecka.

Brf Frönäs består av treor och fyror i sammanlagt nio hus. Området som ligger 200 m från Frösjöns strandkant präglas av småskaligt nybyggande och pittoreska omgivningar. Alla bostäder har egen uteplats och ett gavelläge med fint ljus- insläpp från tre väderstreck. Trapporna kan även fungera som vindskyddande sällskapsytor och praktiska odlingslådor.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Kanozi Arkitekter
Totalentreprenör: Forsen Samverkan
BOA: 2754
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggtid: Mars 2017 – Feb 2018

BRF Gårdsten

ÖSTRA GÅRDSTEN, GÖTEBORG

Fokus för det här projektet är miljö. Vårt svar på kommunens önskan är därför passivhus med solceller, kloka materialval och innovationer som vi hoppas ska inspirera de boende att vilja leva mer hållbart.

Här samarbetar vi återigen med våra vänner på Kanozi Arkitekter.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Kanozi Arkitekter

BRF Prästgårdsgången

BRF PRÄSTGÅRDSGÅNGEN, TROSA

Brf Prästgårdsgången i Trosa har en särskild plats i vårt kollektiva hjärta. Det var nämligen här hela vår resa tog fart 2015: En möjlighet dök upp och efter noggrant övervägande (utan att för den skull dra processen i långbänk) såg vi till att göra slag i saken.

Här har vi utvecklat 20 bostäder fördelade på fem tvåvåningshus: Treor på 71 kvm och fyror på 82 kvm, alla med effek- tiva planlösningar och uppskattade val av material och inredning. Första spadtaget togs i december 2015 och lagom till adventsfikat året därpå kunde 45 personer flytta in i sina nya bostäder på Prästgårdsgången.

SNABBA FAKTA

Arkitekter: Larsson Arkitekter
Totalentreprenör: RO-gruppen Concept
BOA/BTA: 1530 kvm / 1750 kvm (exkl komplementbyggnader)
Upplåtelseform: Bostadsrätter
Byggtid: dec 2015 – dec 2016

BRF Tuban

BRF TUBAN, NORRKÖPING

Med ett mycket bra läge i Kneippen Syd nordväst om Norrköpings centrum, hittar du Bostadsrättsföreningen Tuban med sina fyra flerfamiljshus.

Sammanlagt är det 37 lägenheter – 1:or till 5:or – mellan 39 och 111 kvm. Lägenheterna har kök från Ballingslöv, hel- kaklade badrum med vattenburen golvvärme, trägolv, målade väggar och balkong. Uppvärmning sker via fjärrvärme och takhöjden är minst 2,60 m i alla hus.

Inte långt bort finns friluftsområden, sportanläggning och Himmelstalundsbadet och i närområdet ligger flera skolor och förskolor, affärer och apotek.

BRF Hagaäng

BRF HAGAÄNG, ENKÖPING

Strax utanför Enköpings centrum, intill Haga slott utfört av Nicodemus Tessin d ä, finns Bostadsrättsföreningen Hagaäng med sina 8 parhus på vardera 94 kvm.

Varje bostad har 4 rum och kök. Invändigt är alla material av god standard med genomtänkta lösningar. Det finns bland annat en oinredd vind som enkelt kan byggas ut till inredd övervåning och därmed öka på boytan till ca 168 kvm. På tomten utanför finns gräsmatta, uppfart, förråd eller carport. Cykelbanor in till centrum finns precis utanför och det är nära till Mälarens strand.

Byggprojektet är nu avslutat och inflyttning skedde under våren 2016.