Stäng

5 december

FLYTTLASSEN GÅR TILL VIMMERBY!

Det var full aktivitet på Kyrkogårdsgatan och Rönnbärsgatan i Vimmerby i slutet av oktober då de sista 12 bostäderna i etapp 2 kvitterade sina nycklar och flyttade in. Grannar hälsade glatt på varandra, flyttlassen bokstavligt talat avlöste varandra och kartong efter kartong fylldes hemmen av liv.

Nu har några veckor passerat sedan vi följde er över tröskeln in i era nya hem och julen står snart inför dörren. Vi vill passa på att tacka för att vi fick förtroendet att göra denna resa tillsammans med er och önska er alla: stor lycka, mycket glädje och en riktigt fin kommande jul!

 

Flyttlassen går till hus 5 och 6 i i Brf Rönnbärsgatan i Vimmerby.

Flyttlassen går till hus 5 och 6 i i Brf Rönnbärsgatan i Vimmerby.

Kurt och Ulla lämnar sin stora gård på landet och flyttar in i en fyra på bottenplan på Rönnbergsgatan 11 A.

Sören tar en första titt i sin lägenhet på Kyrkogårdsgatan efter nyckelkvittering, han ser nöjd ut med sitt nya kök!

På eftermiddagen lägger sig lugnet över Rönnbärsgatan i Vimmerby.

9 september

BYGGSTARTAT I NYKVARN

Äntligen! Nu har bygget av de 18 st kvadratsmarta radhusen i Nykvarn startat. Det första spadtaget är taget och markentrepenören har nu påbörjat sina arbeten på plats. Nu ser vi verkligen fram emot att följa och se radhusen växa fram.

5 mars

INFLYTTNING I VIMMERBY!

”Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert!”

Precis som för Pippi var detta vår inställning när vi beslutade oss för att bygga de första bostadsrätterna i Vimmerby på 28 år.

Under en månad har våra kunder i BRF Stören hunnit bo in sig och budskapet är tydligt – det här blev ju jättebra (och vi har redan hunnit starta vårt nästa projekt i Vimmerby!)

Eva och Mikael på väg in i sin nya bostad.
Catarina och Bo utanför sin bostad i nybyggda Stören i Vimmerby.
Berith och Sven-Åke är nöjda i sitt nya kök!

VÄLKOMNA HEM TILL BRF ORGELN!

Första veckan i februari var det äntligen dags. 59 hushåll fick nycklarna till sina nya hem. Det är med stor glädje och stolthet vi lämnar över detta projekt som präglats av såväl social som ekologisk hållbarhet men framför allt att skapa bra bostäder till våra kunder!

Familjen Röstedal Lennevi när de öppnar dörren till sitt nya radhus.
Familjen Månevall utanför sin nya lägenhet. 
Brf Orgeln kvällen innan inflyttning – Lugnet före stormen!

13 september

Välkommen och grattis Johanna!

Idag hurrar vi för Johanna Blixt som fyller år (och som därför traditionsenligt får bjuda på fika) och passar samtidigt på att gratta oss själva som nu får en ny kollega och medarbetare på FB Bostad.
Johanna som är redovisningsekonom har tidigare arbetat med retail på Lagerhaus och på ett antal redovisningsbyråer. Här på FB Bostad får hon fokusera på att ge stöd till och utveckla processer som styr våra bostadsprojekt i rätt riktning.
Vi hoppas du ska trivas tillsammans med oss på FB Bostad. Varmt välkommen och stort tack för de goda kakorna!

24 maj

Säljstart av BRF Vellinge Park Kastanjen

Äntligen är första etappen av Vellinge Park, BRF Vellinge Park Kastanjen säljstartad. Vi kunde inte ha fått en vackrare inramning på Vellinge Gästis dit många nyfikna hade tagit sig för att höra om de nya bostäderna som vi planerar att uppföra i Vellinge. Läs gärna mer på vellingepark.se eller på Svensk Fastighetsförmedlings projektsida.

22 maj

Ny säljstart i Vimmerby

Första etappen är redan igång. Nu säljstartar vi ytterligare 12 bostäder i centrala Vimmerby vilket vi såklart tycker är riktigt roligt. BRF Rönnbärsgatan kommer – precis som BRF Stören intill– bestå av treor och fyror som uppförs i trähus i två plan.

20 april

Välkommen Patricia!

Ända sedan Patricia började här hos oss på FB Bostad har det varit full fart framåt som gäller. Efter de 14 dagar som hon nu varit här (inklusive studieresan till Berlin) så kan vi konstatera att det är bara att gratta oss själva till ännu en klockren kollega.

Patricia Jerlin har en bakgrund som fastighetsanalytiker, projektledare och affärsutvecklare inom fastighetsbranschen. Här på FB Bostad kommer hon arbeta som affärsutvecklare och vi ser fram emot att få utveckla en massa spännande projekt tillsammans med henne. Varmt välkommen till oss, Patricia! Hoppas du ska trivas.

20 februari

Inflyttning i Frönäs Gärde!

På Frönäsvägen är det febril aktivitet denna vecka. Överallt syns flyttkartonger, flyttsläp, flyttpizza, flytthjälp  – precis som det ska vara. Vi hälsar Peter, Katarina och deras grannar varmt välkomna hem och önskar alla stor lycka och mycket glädje i de nya hemmen!

(Pizza-break och betydligt lugnare i området.)

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

8 februari

VÄLKOMMEN SAMUEL!

Från fordonsindustri till bostadsbyggande. Med Samuel Haugstvedt breddar FB Bostad såväl kompetens som antalet medarbetare.

”Jag har ända sedan gymnasieåren i Falköping trott att jag skulle jobba med bostäder och byggande” säger Samuel Haugstvedt. ”Och nu är det äntligen dags!”.
Via ingenjörsstudier på Chalmers (både Väg&Vatten och Industriell ekonomi för att inte missa något), flera tekniska jobb och tio år som projektledare inom fordonsindustrin har nu Samuel tagit steget in i bostadsbranschen och anslutit sig till oss. Tajmingen kunde inte vara bättre, tycker vi och hälsar Samuel varmt och glatt välkommen som projektledare på FB Bostad.