TRYGG TRIO: EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR


FB Bostad

FB Bostad är en framtidsorienterad bostadsutvecklare. Sedan starten 2015 är antalet bostäder som vi överlämnat till nya ägare eller har i produktion cirka 400. Vår vision är att skapa miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbara bostäder med verkliga människor och en modern livsstil i fokus. För att lyckas måste vi vaska fram det unika i varje projekt. Det gör vi med lika delar engagemang, flexibilitet, mod, omsorg och arbetsglädje. Vi jobbar så kostnadseffektivt vi kan och satsar hellre på bra och välgörande kvadrat än dyra och komplicerade. Våra styrkor som bostadsutvecklare är att vi har extremt nära till beslut, snabbt kan ställa om vid behov, jobbar med lika mycket hjärta som hjärna och känner stor passion för att vara med och forma samhället till det bättre. Tillsammans med våra partners i Brf Bolighuset skapar det en trygg process och ett bättre boende.WÄSTBYGG

Wästbygg bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. Företaget grundades 1981 i Borås och 2020 hade vi en omsättning på cirka 3,8 miljarder kronor och 310 anställda. Under åren har vi samlat på oss en stor kunskapsbank med både kostnadseffektiva tekniska lösningar och mjuka faktorer för en sund och trivsam boendemiljö. Samverkan är ett arbetssätt som vi gillar och har lång erfarenhet av. I Brf Bolighuset arbetar alla parter strukturerat tillsammans för att skapa värden för projektet som helhet och trygghet för slutanvändaren.

www.wastbygg.seSKANDIAMÄKLARNA I HANINGE

SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 100 kontor runt om i Sverige. Vi har varit verksamma i Haninge i över 20 år och har tidigare arbetat med flera projekt i stadsdelen Vega. De flesta Haningebor känner till oss och vårt kontor i ”Vita villan på höjden” i Handen. Vi är ett sammansvetsat och engagerat team som hjälper dig till en trygg affär. Huvudansvaret för Brf Bolighuset har vår mäklare Stefan Sandin som är specialist på nyproduktion och samarbete med bostadsutvecklare. Välkommen med frågor och intresseanmälan!

Stefan Sandin, Fastighetsmäklare, stefan.sandin@skandiamaklarna.se, 070-663 79 59

www.skandiamaklarna.se/kontor/haningeFÖRDJUPNINGEN UNDERBAR PLATS FÖR SMÅBARNSFAMILJER

Elisabeth och hennes familj stortrivs i Vega och tycker att det är så spännande att bo i en helt ny stadsdel och få se den växa fram.
Läs mer ︎


GENERÖST LJUSINSLÄPP

Arkitekten Cage Cophers tanke med Bolighuset är att det ska vara visuellt intressant och levande både från gatan och gården.
Läs mer ︎


EN VÄNLIG OCH VÄLKOMNANDE KÄNSLA

Peter Raaschou-Nielsen på Gehl People menar att Bolighuset i första hand handlar om människorna, gemenskapen och livet.
Läs mer ︎

HÄR ÄR DET NÄRA TILL ALLT DET VIKTIGA

Det perfekta läget i Vega och närheten till skog, service och kommunikationer gör Bolighuset till ett riktigt drömprojekt, menar mäklare Stefan Sandin.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


NYBYGGDA LÄGENHETER ÄR SMARTARE PLANERADE ÄN ÄLDRE

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎

EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎

FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Skomakarg. 2A
722 11 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy