HÄR ÄR DET NÄRA TILL ALLT DET VIKTIGA

”Jag tycker att Brf Bolighuset är ett riktigt drömprojekt – läget, omgivningarna, huset och lägenheterna, det här boendet har allt som krävs för riktigt hög livskvalitet. Plus den unika bonusen med egen förskola i huset förstås!

Bostäderna är ljusa och härliga med sköna balkonger eller uteplatser. De smarta planlösningarna underlättar vardagens alla bestyr – från morgonstök till kvällsmys, och finns dessutom i olika storlekar så alla kan hitta det boende som passar dem.

Arkitekturen och designen med dansk inspiration sticker verkligen ut i området med sin variation i former och fasader. Föreningens spektakulära takterrass och gårdsmiljön där man kan grilla, odla, ställa till med fest och träffa grannar är sådant som gör vardagen enklare och roligare för både stora och små. Som att bo i villa – minus gräsklippningen.

Läget i stadsdelen är också perfekt med närhet till skog, bad, service, aktiviteter och kommunikationer; det liknar livet i en trygg småstad men med storstadens alla möjligheter alldeles intill.

Kanske drömmer du om mer tid och fler möjligheter att göra sådant du tycker är viktigt i livet? Om att hitta ett boende med lägre prisbild som gör att du istället kan välja en större och rymligare bostad? Det är drömmar som faktisk går att förverkliga i Brf Bolighuset!”

Stefan Sandin, SkandiaMäklarna Haninge
Stefan Sandin, SkandiaMäklarna Haninge
FÖRDJUPNINGEN UNDERBAR PLATS FÖR SMÅBARNSFAMILJER

Elisabeth och hennes familj stortrivs i Vega och tycker att det är så spännande att bo i en helt ny stadsdel och få se den växa fram.
Läs mer ︎


GENERÖST LJUSINSLÄPP

Arkitekten Cage Cophers tanke med Bolighuset är att det ska vara visuellt intressant och levande både från gatan och gården.
Läs mer ︎


EN VÄNLIG OCH VÄLKOMNANDE KÄNSLA

Peter Raaschou-Nielsen på Gehl People menar att Bolighuset i första hand handlar om människorna, gemenskapen och livet.
Läs mer ︎

HÄR ÄR DET NÄRA TILL ALLT DET VIKTIGA

Det perfekta läget i Vega och närheten till skog, service och kommunikationer gör Bolighuset till ett riktigt drömprojekt, menar mäklare Stefan Sandin.
Läs mer ︎


LÄTT ATT LEVA MER HÅLLBART

Brf Bolighuset gör det lättare för dig att leva mer hållbart – en knuff eller tre i rätt riktning.
Läs mer ︎


NYBYGGDA LÄGENHETER ÄR SMARTARE PLANERADE ÄN ÄLDRE

Att köpa villa med löpande underhållskostnader var aldrig ett alternativ för Amanda och Andreas som köpte sitt hem av FB Bostad 2019.
Läs mer ︎


SJU ENKLA STEG TILL DITT NYA HEM

Det ska vara tryggt och enkelt att köpa en nyproducerad bostad av FB Bostad därför har vi stakat ut sju tydliga steg.
Läs mer ︎

EN KLOK OCH TRYGG BOSTADSAFFÄR

För oss är det helt avgörande att samarbeta med pålitliga partners för att trygga din bostadsaffär. Här kan du läsa om vilka som ingår i vårt team.
Läs mer ︎

FB BOSTAD AB
Engelbrektsg. 26
411 37 Göteborg

FB BOSTAD AB
Skomakarg. 2A
722 11 Västerås

info@fbbostad.se
072–717 71 20

Integritetspolicy