Stäng

5 december

FLYTTLASSEN GÅR TILL VIMMERBY!

Det var full aktivitet på Kyrkogårdsgatan och Rönnbärsgatan i Vimmerby i slutet av oktober då de sista 12 bostäderna i etapp 2 kvitterade sina nycklar och flyttade in. Grannar hälsade glatt på varandra, flyttlassen bokstavligt talat avlöste varandra och kartong efter kartong fylldes hemmen av liv.

Nu har några veckor passerat sedan vi följde er över tröskeln in i era nya hem och julen står snart inför dörren. Vi vill passa på att tacka för att vi fick förtroendet att göra denna resa tillsammans med er och önska er alla: stor lycka, mycket glädje och en riktigt fin kommande jul!

 

Flyttlassen går till hus 5 och 6 i i Brf Rönnbärsgatan i Vimmerby.

Flyttlassen går till hus 5 och 6 i i Brf Rönnbärsgatan i Vimmerby.

Kurt och Ulla lämnar sin stora gård på landet och flyttar in i en fyra på bottenplan på Rönnbergsgatan 11 A.

Sören tar en första titt i sin lägenhet på Kyrkogårdsgatan efter nyckelkvittering, han ser nöjd ut med sitt nya kök!

På eftermiddagen lägger sig lugnet över Rönnbärsgatan i Vimmerby.