Henrik Lindblad, VD och delägare, har under de senaste 15 åren arbetat med projektutveckling och projektledning av komplexa projekt. Nu senast kommer han från NCC Construction där han varit ansvarig för utvecklingen av deras bostadsprodukter samt även kommersialisering, marknadsföring och försäljning av dessa. Innan det var han ansvarig för projektutveckling och försäljning av vindkraftsanläggningar på Nordisk Vindkraft.

Johan Björklund, styrelseordförande och delägare, äger och driver även familjeföretaget SannMatt AB som arbetar med investeringsverksamhet och kapitalförvaltning. Han har tidigare varit VD och koncernchef för Catella AB och i den rollen ordförande och styrelseledamot i ett antal börsnoterade bolag samt bolag inom den finansiella sektorn.

Gabriella Myrén, kommunikations- och marknadsansvarig. Förutom alla frågor som rör vår marknadsföring arbetar Gabriella med processer och kartläggningar av utvecklingsbar mark runt om i landet. Hon har mångårig erfarenhet av arbetet inom reklambranschen – främst som copywriter och varumärkesutvecklare – och omsätter gärna denna kunskap för att driva samhällsutvecklings- och hållbarhetsfrågor.

Linus Wiegandt, projektledare, har erfarenhet från många olika delar av byggbranschen som projektering, inköp och eftermarknad. Här på FB Bostad projekterar och leder Linus våra bostadsprojekt från start till mål. Han kommer senast från NCC där han var inköpsansvarig för bostadsprodukter. Innan dess arbetade han med inköps- och projekteringsfrågor på Peab.

Albertina Henriksson, projektledare, har gedigen erfarenhet inom projektledning och projektering av bostäder. På FB Bostad projekterar och leder hon våra projekt, från idé till inflyttning. Albertina har tidigare arbetat som projekteringsledare för bostäder inom NCC och hon har dessutom varit konsult inom miljöledning och miljöcertifiering på WSP.

Helena Nilsson, kundansvarig, har 10 års erfarenhet från fastighets- och mäklarbranschen och är delaktig i alla våra bostadsprojekt. Tillsammans med projektledarna följer hon projekten från tanke till inflyttning – och lite till. Helena fokuserar främst på kundhantering, avtal, mäklarkontakter och administration.

Simon Högnelid, biträdande projektledare, är med och projekterar och utvecklar våra bostadsprojekt från det tidiga skedet till slutfasen. Simon är nyexaminerad civilekonom med specialisering inom management och innovation, något som vi tycker är lika intressant som viktigt om man som vi vill vara med och driva samhällsutvecklingen framåt.

Elise Brankell, interim CFO, har gedigen erfarenhet inom redovisning och finansiering. Sedan drygt 20 år tillbaka har hon arbetat med att skapa ekonomiska strukturer och processer för både små och stora bolag. Elise kommer närmast från Nordisk Vindkraft där hon verkat som CFO för den nordiska koncernen.FB Bostad AB
Engelbrektsgatan 26
411 37 Göteborg

0727 - 17 71 20